Позвънете

За нас

   „ДАК Консултинг“ предлага пълен пакет от счетоводни услуги, необходими за нормалното и ефективно фунцкиониране на всяка една фирма. В това число влизат както дейности, свързани със събирането и обработката на всички първични и вторични счетоводни документи, ТРЗ и личен състав, така и услугите по данъчното и осигурителното обезпечаване на дружеството, включително и комуникацията с НАП.

Дружеството е създадено от счетоводители, натрупали своя опит в големи международни компании, в портфолиото на „ДАК Консултинг“ има фирми, опериращи в различни области.


   На нашите клиенти предлагаме пълен пакет с услуги, както и консултации по всяко време по различни въпроси относно счетоводното и данъчното обслужване на Вашето дружество. Партнираме си с юрист, който винаги е на разположение с компетентен съвет при евентуални казуси.


   Ние сме прецизни, точни и бързи, водещ принцип на нашата работа е да се грижим и защитаваме интересите на клиентите си. Затова стриктно следим сроковете за изготвянето на всичките видове данъчни и осигурителни декларации като никога не оставяме подаването им за последния момент. Нашите клиенти ни се доверяват защото имаме индивидуален подход към всеки един от тях. С яснота и коректност в комуникацията, ние държим на дългогодишни отношения и партньорства, които са базирани на честност и професионализъм.


 Доверявайки се на „ДАК Консултинг“, Вие си гарантирате професионално  счетоводно обслужване и спокойно можете да се фокусирате само върху развитието и просперитета на своя бизнес.